IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

МС купува софтуер за системата за наблюдение на европарите

Поръчката е за 500 хил. лв., като участниците в търга трябва да докажат поне 1 млн. лева оборот от доставки на хардуер или софтуер през последните три години

12:15 | 27.06.11 г.
Автор - снимка
Създател
МС купува софтуер за системата за наблюдение на европарите

Министерският съвет е обявил обществена поръчка за доставка на техника и софтуер за Информационната система за управление и наблюдение на средствата от структурните инструменти на Европейския съюз в България (ИСУН). Прогнозната стойност е в размер на 528 хил. лв. (без ДДС), сочи обявата в регистъра на Агенцията за обществени поръчки.

Участниците в търга трябва да са реализирали общо за последните 3 години (2008, 2009 и 2010 г.) не по-малко от 1 млн. лв. (без ДДС) оборот от доставки на хардуерно оборудване или софтуер. През същия период кандидатите трябва да са изпълнили поне три договора в същия сектор.

От фирмите се изисква още да имат поне по една сервизна база за предлагания хардуер, разположени в София и Пловдив.

Офертите могат да бъдат подавани до 18 юли 2011 г. в сградата на Министерски съвет.

Обществената поръчка е финансирана със средства от Оперативна програма „Техническа помощ”.

Системата на ИСУН предоставя обобщена информация за финансовото изпълнение на седемте оперативни програми (договорени и изплатени средства), както и за проектите, които се изпълняват.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:56 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още