IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изплатиха още 1 млн. лв. за подобряване на административния капацитет

Размерът на договорените средства по Оперативна програма „Административен капацитет" до края на годината ще достигне 180 млн. лв

12:15 | 28.10.10 г.
Автор - снимка
Създател
Изплатиха още 1 млн. лв. за подобряване на административния капацитет

Близо 1 милион лева бяха изплатени през октомври на двадесет и осем от бенефициентите по Оперативна програма  „Административен капацитет”, съобщиха от Министерството на финансите, което е управляващ орган на програмата.

Средствата са преведени по сметките на различни звена от централната, областната, общинската администрация, съдебната система, както и структури на гражданското общество, които изпълняват проекти по програмата.

Разплатените средства са по общо 34 проекта.

Досега общият размер на усвоените средства по ОП „Административен капацитет” е близо 82 млн. лв., което се равнява на 23% от сумата за цялата оперативна програма.

Размерът на договорените средства е 165 млн. лв. като се очаква до края на годината да достигне 180 млн. лв., т.е. над половината от предвидените средства по тази програма за целия програмен период.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още