IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Георги Лозанов стана председател на СЕМ

Доц. Лозанов е преподавател в СУ „Свети Климент Охридски” и ръководител на катедра „Печат и книгоиздаване” във факултета по журналистика

16:37 | 07.04.10 г.
Автор - снимка
Създател
Георги Лозанов стана председател на СЕМ

Съветът за електронни медии (СЕМ) избра днес за свой председател доц. Георги Лозанов, съобщиха от СЕМ. Единствената издигната кандидатурата за ръководния пост е била тази на Лозанов.

Председателят на СЕМ беше избран на четвърто поредно заседание с обикновено мнозинство от 5 гласа.

Доц. Георги Лозанов беше член на НСРТ (предшестващия СЕМ регулатор) от 1997 г. до 2001 г. и негов председател за 1 година. Първият му мандат като член на Съвета за електронни медии беше от 2001 г. до 2003 г.

Лозанов е преподавател в СУ „Свети Климент Охридски” и ръководител на катедра „Печат и книгоиздаване” във факултета по журналистика.

Георги Лозанов и София Владимирова бяха избрани на 1 април от Народното събрание за членове на Съвета за електронни медии (СЕМ) поради изтичане на мандата на други двама членове в края на януари 2010.

Предложенията за назначенията са на ГЕРБ. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:58 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още