IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Заседанията на парламента вече и онлайн

От днес заседанията на парламента се излъчват в реално време на сайта на Народното събрание

16:08 | 20.01.10 г.
Заседанията на парламента вече и онлайн

От днес заседанията на парламента се излъчват в реално време на сайта на Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на НС.

Това е един дългосрочен проект, който предстои да бъде разширяван и обогатяван, съобщи в началото на пленарното заседание председателят на парламента Цецка Цачева.

Още с приемането на Правилника за своята дейност депутатите от 41-то Народно събрание решиха откритите заседания на парламента да се излъчват в реално време в интернет чрез сайта на Народното събрание. Целта е да се осигури качествено ново ниво на прозрачност на законодателния процес и възможност за пряко наблюдение на дейността на парламента, посочват от пресцентъра.

Предстои създаването и на аудиовизуален архив в сайта на Народното събрание, който ще позволи систематично проследяване на законодателния процес в неговата последователност и пълен обем.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:23 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още