IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Карла Бруни си направи нов сайт, който блокира още в първия си ден

Бившата манекенка вече си имаше сайт, който обаче беше посветен само на кариерата й като певица. Новият, по нейните думи, е с много по-личен характер

22:06 | 05.10.09 г.
Автор - снимка
Създател
Карла Бруни си направи нов сайт, който блокира още в първия си ден

Певицата и първа дама на Франция Карла Бруни – Саркози пусна в понеделник свой нов уебсайт, на който беше обещала да разказва за живота си като съпруга на френския президент, но страницата бе посрещната с толкова голям интерес, че достъпът до нея бе блокиран от многото заявки за разглеждане, предаде АФП.

Според обясненията на Бруни сайтът е разделен на три части. Едната е посветена на културата, образованието и знанието, втората – на дейността на певицата като посланик на Световния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария, а третата – на дейностите на първата дама в качеството й именно на такава.

Бившата манекенка вече си имаше сайт, който обаче беше посветен само на кариерата й като певица. Новият, по нейните думи, е с много по-личен характер.

Самият президент Никола Саркози все по-често се обръща към интернет за политическите си комуникации, отбелязва АФП. От Елисейския дворец наскоро съобщиха, че по случай срещата на върха за климатичните промени в Копенхаген през декември е направен специален профил в социалната мрежа Twitter, където ще бъде проследяван „ходът на преговорите” по въпроса.

Саркози има и профил във Facebook.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:23 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още