IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КРС издаде 101 разрешения за местни аналогови честоти

Разрешения се дават на "ТВ-7" ЕАД; "ТВ 2" ЕООД; "Телевизия Европа"АД; "М.САТ" ЕООД и "ЕВРОКОМ Национална Кабелна ТВ" ООД

17:14 | 05.06.09 г.
Автор - снимка
Създател
КРС издаде 101 разрешения за местни аналогови честоти

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) издаде 101 разрешения за местни аналогови честоти, съобразно наличния свободен ограничен ресурс, съобщиха от пресцентъра на КРС.

Разрешения се дават на "ТВ-7" ЕАД; "ТВ 2" ЕООД; "Телевизия Европа"АД; "М.САТ" ЕООД и "ЕВРОКОМ Национална Кабелна ТВ" ООД.

Решението е обявено от председателя на КРС Веселин Божков днес в рамките на международния медиен форум "Медиамикс", който се провежда в курорта "Албена".

Документи за участие в процедурата подадоха 16 компании, като 15 от тях са отговорили на изискванията на нормативната база.

Разрешенията се издават от КРС само след получаване на положително становище от СЕМ. Съветът се е произнесъл с отрицателно становище по отношение на "ТЕЛЕКАБЕЛ" АД.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:47 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още