IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

След дългото боледуване Стив Джобс се връщал на поста си „пълен с енергия“

На 14 януари Apple обяви, че Джобс ще отсъства от работа до края на юни поради здравословни проблеми, които се оказали „по-сложни“ от хормоналния дисбаланс, за който беше съобщено по-рано

14:41 | 28.05.09 г.
Автор - снимка
Създател
След дългото боледуване Стив Джобс се връщал на поста си „пълен с енергия“

Изпълнителният директор на Apple Стив Джобс, който от дълго време насам е в отпуск по болест и се очаква да се върне на поста си през юни, изглежда „в добро здраве и пълен с енергия“. Това казва пред Wall Street Journal другият съосновател на компанията Стив Возняк.

На 14 януари Apple обяви, че 54-годишният Джобс ще отсъства от работа до края на юни поради здравословни проблеми, които се оказали „по-сложни“ от хормоналния дисбаланс, за който беше съобщено по-рано.

По думите на Возняк шефът на Apple няма вид на болен човек. Все пак той уточнява, че не е питал директно Джобс какво е здравословното му състояние в момента.

Apple разкри много малко подробности около здравето на Джобс през цялото време, докато се раждаха многобройни спекулации по темата. През 2004 г. той беше опериран от рак на панкреаса.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:18 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още