IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КЗК одобри сделката за 2be

В края на миналия месец БТК и собствениците на търговската марка 2be - фирма „Кимимпекс Търговия и Лизинг” ООД - подписаха договор, според който БТК придобива 100% от веригата

13:22 | 14.05.09 г.
Автор - снимка
Създател
КЗК одобри сделката за 2be

Комисия за защита на конкуренцията (КЗК) одобри сделката за закупуване на веригата магазини за телекомуникационни решения 2be от БТК, съобщиха от телекомуникационната компания.

В края на миналия месец БТК и собствениците на търговската марка 2be - фирма „Кимимпекс Търговия и Лизинг” ООД - подписаха договор, според който БТК придобива 100% от веригата. Финансовите условия по този договор не бяха разкрити с обяснението, че са търговска тайна.

Сега, след одобрението на покупката, от телекома казват, че ще започнат процес по интеграция на магазините на 2be в досегашната си магазинна мрежа. Става дума за главно ребрандиране, което се очаква да приключи до края на годината.

Магазините на 2be в страната са 112, а тези на БТК – 128.
 

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:36 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още