IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Twitter увеличи уникалните си потребители в САЩ с 83% до 17 млн.

Американците прекарват средно 7,9 минути на ден в сайта

09:26 | 14.05.09 г.
Twitter увеличи уникалните си потребители в САЩ с 83% до 17 млн.

Сайтът за микроблогове Twitter е достигнал 17 млн. уникални посетители в САЩ през април, което е увеличение от 83 на сто спрямо март, когато броят им е бил 9,3 млн., показват данни на ComScore, цитирани от TechCrunch. Въпреки големият ръст в потребителската база през април, той се забавя спрямо 131% разрастване през март.

От Nielsen наскоро съобщиха, че Twitter задържа потребителите си за много кратко време. В такъв случай ръстът в броя на потребителите може да се обясни с висока степен на заместване на оттеглилите се потребители от нови.

Американците прекарват средно 7,9 минути на ден в сайта – двойно по-дълго от времето, засечено за декември. Импресиите в САЩ за април са оценени на 428 млн. в сравнение с 219 млн. миналия месец. Статистиката включва и посещения на нерегистрирани потребители.

Световните резултати все още не са обявени от comScore, но за март посетителите в световен мащаб превишават двойно потребителите на американския пазар, така че има голяма възможност в момента хората, ползващи платформата, да надминават 30 млн., пише изданието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:18 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още