IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Над 3500 регистрации във видеоблога на руския президент

В понеделник интернет потребителите получиха възможност да оставят коментари в появилия се през есента на миналата година видеоблог на руския държавен глава

12:16 | 14.01.09 г.
Автор - снимка
Създател
Над 3500 регистрации във видеоблога на руския президент

Броят на регистрираните посетители на видеоблога на руския президент Дмитрий Медведев надхвърли 3500, съобщава РИА Новости.

В понеделник интернет потребителите получиха възможност да оставят коментари в появилия се през есента на миналата година видеоблог на руския държавен глава. За да се възползват от тази опция, потребителите трябва да си направят регистрация в блога, който е поместен на официалния сайт на Кремъл. Желаещите да се регистрират трябва да посочат адрес на електронна поща, име, фамилия и потребителско име.

До вчера вечерта на сайта на Медведев са били публикувани 603 коментара, а 132 са били в процес на модерация. Към 17 часа вчера (московско време) регистрираните посетители са наброявали 3 519, за нарушение на правилника на блога са били блокирани регистрациите на 168 души, а 443 потребители са чакали потвърждение на регистрацията си.

Според представители на интернет отдела към пресслужбата и по количеството, и по съдържанието на коментарите личи, че има голям интерес към онлайн общуването с руския президент, който в понеделник заяви, че ще чете с интерес коментарите.

По думите на прессекретаря на Медведев, Наталия Тимакова, е възможно най-интересните коментари да получат отговор във вид на коментар от президента.

От интернет отдела коментират още, че по видеоблога работят към десетина души и поради големия интерес възникват забавяния в процеса на регистрация и в публикуването на коментарите.

На видеоблога на Медведев се публикуват коментари само на руски език. Един коментар не може да надвишава две хиляди знака. Коментарите подлежат на модерация и не се публикуват, ако в тях се пропагандира ненавист, дискриминация; съдържат оскърбления, заплахи; засягат правата на малцинствата; нарушават правата на непълнолетните; разпространяват лични данни за друго лице без неговото съгласие; преследват комерсиални цели; съдържат спам или рекламна информация. Регистрациите на потребителите, които системно нарушават правилата на блога, могат да бъдат анулирани.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:30 | 04.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още