IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Sitel инвестира 2,2 млн. долара във втори офис в България

Компанията ще открие над 400 нови работни места

17:42 | 29.04.15 г.
<p>
	<em>Снимка: Sitel България</em></p>

Снимка: Sitel България

Компанията Sitel, която е доставчик на решения в обслужването на клиенти, отвори втори офис в България, разположен във Варна, съобщават от фирмата.

За целта тя инвестира повече от 2,2 млн. долара и ще открие повече от 400 работни места в града. В момента за Sitel в България работят близо 800 души, но се очаква с новонаетите в офиса във Варна броят им да надхвърли 1200.

По думите на Кристиан Щайнебах, изпълнителен директор на Sitel за Германия и Източна Европа, решението за откриването на новия център у нас е в съответствие със стратегията за разширяване на компанията.

„Ниършоринг екипът на Сайтел в София е съставен от образовани, етични, ориентирани към услугите, владеещи няколко езика служители от различни националности, които имат силен афинитет към европейските ценности, продукти и очаквания към услугите. Това е от съществено значение за осигуряване на безупречно обслужване на нашите клиенти на конкурентни цени”, допълва той.

От Sitel виждат България като един от ключовите пазари в Европа, разкрива Георги Узунов, регионален директор на Sitel за Германия и Източна Европа. По думите му в София компанията има над 700 служители, които вече показват изключителни резултати.

Ръководител на новия център във Варна ще бъде Дария Манева.

Частната фирма Sitel е мажоритарна собственост на канадската диверсифицирана компания Onex Corporation. Sitel се занимава с привличането и обслужването на клиенти, техническа поддръжка, бизнес анализи и програми за социални мрежи. Компанията обслужва над 2,1 млн. клиенти на компаниите, с които работи, споделяйки опита си на 40 езика.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:46 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още