IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Световноизвестни PR експерти идват за Sofia Corporate Communication Experience

За първи път през тази година и България ще бъде домакин на глобалното събитие

11:16 | 28.01.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Световноизвестни PR експерти идват за Sofia Corporate Communication Experience

Личният секретар на принцеса Даяна Патрик Джефсън, Колин Харис, официален говорител на сватбата на Уилям и Кейт и PR експерти от eBay, Philips и Hertz са само част от PR специалистите, които ще участват в Sofia Corporate Communication Experience, което ще се състои от 28 февруари до1 март 2013 г. в София, България. 

През 2011 и 2012 г. повече от 2000 PR професионалисти са взели участие в Communications Experience в Загреб, Белград, Прага, Москва и Баку. За първи път през тази година и България ще бъде домакин на глобалното събитие. 

„Много развълнувани сме най-накрая да споделим нашия опит в България. Събитието включва презентации от най-големите PR експерти и присъстващите ще имат възможност да чуят новаторски презентации за всичко от социални медии, PR измерване до кризисни комуникации и ангажираност на служителите”, казва Коста Петров, организатор на Sofia Corporate Communication Experience. 

Отделно от интерактивните презентации на PR експерти от eBay, Philips, Goodyear /Dunlop и британското кралско семейство, събитието ще включва целодневен интерактивен уъркшоп за кризисни комуникации, воден от Доналд Стийл, най-известния кризисен експерт и бивш главен комуникационен съветник в BBC. 

За повече информация относно Sofia Corporate Communication Experience, моля, посетете сайта на организаторите.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:40 | 19.08.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още