IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

IBM ще представи визията си за интелигентно бъдеще

На Smarter Future Forum компанията събира дипломати, визионери и мениджъри

19:13 | 11.10.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
IBM ще представи визията си за интелигентно бъдеще

Едно по-интелигентното бъдеще е темата на традиционния форум на IBM България, който ще се проведе на 17-ти октомври в хотел Хилтън. Събитието, което ще бъде официално открито от генералния директор на IBM България Александър Раков,  ще включи представяне на нови технологии, икономическа прогноза за развитието на България, успешни бизнес проекти, иновации и презентации на гост лектори от сферата на бизнеса, икономиката и много други.

“За тази година избрахме темата на традиционния форум на IBM България да бъде Smarter Future, защото вярваме, че прогресът в наши дни все повече зависи от иновативните технологични решения, които ни водят към едно по-интелигентно бъдеще”, казва Александър Раков.

В сутрешната сесия на форума официално приветствие към гостите ще отправи новоназначеният посланик на САЩ в България Марси Рийз, а министърът на икономиката, енергетиката и туризма на България Делян Добрев ще сподели повече за възможностите за развитие на икономиката и инвестициите в страната.

Майкъл Пайер, генерален директор на IBM Югоизточна Европа, ще отговори на въпроса за това дали да създаваме иновации в днешно време. Модератор на събитието ще бъде програмният директор на Дарик радио – Константин Вълков.

Специален панел - „Малките тайни зад големите успехи”, ще закрие годишния форум IBM Smarter Future Forum. В него ще участват известни български спортисти, сред които Йордан Йовчев, Станка Златева и Екатерина Дафовска. Заедно с Иво Райчев от Дарик радио те ще споделят своите тайни за успеха и изкуството да бъдеш лидер.

По време на IBM Smarter Future Forum ще се проведе и петото издание на Клуба на маркетинг мениджърите в България (CMO club), на който специален гост ще бъде Лорейн Барбър-Милър, директор отдел Маркетинг и Комуникации на IBM Централна и Източна Европа. Тя ще представи новата роля на маркетинг мениджъра и бъдещето на маркетинга. Ще бъдат организирани и технически паралелни сесии, на които представители и партньори на IBM България ще презентират нови ИТ решения и иновативни технологии на компанията.

Investor.bg е медиен партньор на IBM Smarter Future Forum.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:04 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още