IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Hyundai IT се отказва от бизнеса с монитори за PC за Европа

Компанията ще се концентрира върху разработването на професионални широкоформатни дисплеи

09:56 | 24.11.11 г.
Автор - снимка
Създател
Hyundai IT се отказва от бизнеса с монитори за PC за Европа

Hyundai IT прекратява разпространението на конвенционални монитори за компютри в Европа, обяви компанията, цитирана от ZDNet.

Вместо това концернът ще се концентрира в бъдеще в развитието и маркетинга на продукти в областите „обществени дисплеи“, тъчскрийн, триизмерна картина и професионални широкоформатни дисплеи. Компанията обещава да изпълнява безпрекословно условията си за гаранции и сервиз на вече продадени монитори.

Южнокорейската компания е позната от 25 години като концерн, който предлага монитори. Той игра сериозна роля както на пазара на монитори с електронно лъчева тръба, така и на течнокристалните екрани. 

Компанията започна да предлага професионални широкоформатни дисплеи още през 2007 г., като в момента се предлагат монитори със 70 различни размера. В портфолиото на компанията влизат дисплеи за обществено ползване с диагонали между 19 до  82 инча с метални ръбове, непромокаемо стъкло и тъчскрийн, както и видеостени с размери между  46 и 55 инча и дисплеи за витрини с големина между 40 и 55 инча с панел за ползване на светли места. Освен това, за ползване на открито, се предлагат и непромокаеми устройства, сертифицирани със системата IP66 и оборудвани със система за затопляне и охлаждане. 

В България компанията предлагаше CRT/TFT монитори, както и иновативните LCD TV и PDP (плазмен диспей панел). 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:58 | 30.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още