IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Google дари Gmail с нови функции и дизайн

Промените ще са достъпни за всички потребители до седмица

11:46 | 02.11.11 г.
Автор - снимка
Създател
Google дари Gmail с нови функции и дизайн

Онлайн гигантът Google представи официално новата визия на своята услуга за електронна поща. Освен с новия си дизайн, Gmail може да се похвали и с няколко допълнителни функции.

От сега нататък Gmail ще се наглася автоматично според размера на екрана, на който е отворен. Услугата ще предлага по-изчистен вид за лесна навигация и употреба, както и няколко функции за персонализиране на дизайна, пише ZDNet.

От Google предоставят три различни режима на разпределение на писмата - Comfortable, Cozy и Compact. Така всеки може сам да избере какво количество информация да бъде представено на ширината на една страница.

Панелът за чат също може да бъде минимизиран или увеличаван, а полето за търсене представя резултатите директно вместо да препраща в друга страница. Филтрите за писма също ще могат да бъдат съставяни от самия потребител. Новият Gmail вече позволява търсене по име на изпращача, по заглавие, но може и да намери конкретна фраза в съдържанието на дадена кореспонденция.

Всеки потребител ще може да създаде собствена тема или да използва допълнителните готови теми, представени с помощта на услугата за стокова фотография iStockphoto. Има и специално разработени HD теми за ползване с монитори с висока резолюция.

Промените все още не са достъпни за всички потребители, но до седмица те би трябвало да получат обновлението.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:44 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още