IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Открит е конкурсът за изпълнител на е-връзката на МС с десет областни управи

Прогнозната стойност за покупката и монтажа на хардуера и софтуера е 125 хил. лв.

15:08 | 31.10.11 г.
Открит е конкурсът за изпълнител на е-връзката на МС с десет областни управи

Министерският съвет насрочва открит конкурс за избор на компания, която ще достави и изгради комуникационната свързаност между сградата на правителството и областните администрации във Видин, Габрово, Враца, Добрич, Силистра, Ямбол, Пазарджик, Ловеч, Перник, Кърджали. Обявата за обществената поръчка е качена на страницата на Агенцията за обществени поръчки.

Прогнозната стойност за покупката и монтажа на хардуера и софтуера е 125 хил. лв. като основният критерий при избора ще бъде оферираната цена. Самото изпълнение на поръчката трябва да стане за три месеца, се посочва още в съобщението.

Освен списък с реализираните договори за доставка на комуникационна техника през последните 3 години кандидатите трябва да докажат, че от 2008 до 2010 г. общият им оборот от подобна дейност не трябва да е по-нисък от 300 хил. лв. Поставени са и редица технически изисквания за вида и безопасността на техниката, както и за задължителните стандарти, които доставчиците на техника трябва да представят.

Документацията за участието в малката обществена поръчка може да се купува до 17 ноември в касата на МС, където се плаща и 3-процентната гаранция за участие. Офертите ще се приемат до 24 ноември, а самото отваряне на офертите е насрочено за 25 ноември, се посочва в обявата.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:32 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още