IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Facebook представи нови приложения по време на конференцията F8

Потребителите ще могат да споделят музика, филми и телевизионни шоу програми, е разкрил основателят на социлната мрежа Марк Зукърбърг

23:31 | 22.09.11 г.
Автор - снимка
Създател
Facebook представи нови приложения по време на конференцията F8

Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг разкри нови приложения на социалната мрежа, които ще позволяват на потребителите да споделят музика, филми и телевизионни шоу програми чрез нейния уебсайт, съобщава Bloomberg. 

Говорейки днес пред конференцията на разработчиците F8 в Сан Франсиско, той е демонстрирал като пример за ново приложение програмата на Spotify Ltd. за споделяне на музика.

Услугата ще позволява на потребителите да виждат история на пуснатите песни и да слушат заедно, е уточнил той. Други партньори на компанията са Hulu LLC и Rdio Inc.

Зукърбърг е представил приложения, които ще дадат възможност за показване на изображения и за отбелязване на важните от тях.

Новото приложение Timeline пък ще показва активността на потребителя, промените в статуса и местоживеенето назад по избор и ще включва контрол върху личната информация.

Приложението ще работи както на персонални компютри, така и на мобилни устройства, е обявил шефът на Facebook.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:13 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още