IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Лидерът в проекта на Webit за най-влиятелните хора онлайн се оттегли от участие

Пламен Русев прекрати участието си в експеримента, след като 40 дни бе лидер в класацията

16:18 | 30.09.10 г.
Автор - снимка
Създател
Лидерът в проекта на Webit за най-влиятелните хора онлайн се оттегли от участие

След като в продължение на 40 дни човекът, който стартира Webit – най-влиятелни хора онлайн за Централна и Източна Европа бе на първо място сред 1400 участници, 19 дни преди края на експеримента в качеството си на член на организатора - Webit Ambassadors Honorary Board той се оттегля.

“Моят ангажимент към партньорите ни и проекта беше да използвам контактите си в Централна и Източна Европа и да поканя и мотивирам онези, които считам за влиятелни да се включат. Мисля, че към настоящия момент изпълних този ангажимент и днес се оттеглям от проекта. Противното би било проява на лош вкус”, каза Русев.

“Личната покана към контактите ми от цяла ЦИЕ и феноменът, който винаги е бил най-добрата реклама, откакто свят светува, а именно „информацията от уста на уста“ направиха така, че над 1400 човека от региона на ЦИЕ да се регистрират и да започнат да разпространяват информация за проекта до милиони други техни контакти, читатели, абонати, последователи и др. Радвам се, че успяхме. За мен този проект също беше тест какво е моето влияние в региона“, добави председателят на е-Академия и съорганизатор на Webit.

Проектът Webit – най-влиятелните хора продължава до 18 октомври - 12 часа на обяд българско време. Освен откриване на най-влиятелните хора в интернета на ЦИЕ, проектът е и доказателство за силата на социалните медии и ефективността на дигиталния маркетинг. За по-малко от 40 дни милиони хора научиха за проекта и стотици хиляди го посетиха, за да получат информация или за да подкрепят свой познат, колега или приятел.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:36 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още