IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Над 70 лектори от света на медиите и рекламата си дават среща на Webit 2010

Основните теми ще са дигитален криейтив, маркетинг в социалните медии, видеореклама, мобилен маркетинг и др.

09:53 | 10.09.10 г.
Автор - снимка
Създател
Над 70 лектори от света на медиите и рекламата си дават среща на Webit 2010

Над 70 лектори от сферите на маркетинга, рекламата, медиите, криейтива и интернет ще се съберат на поредното издание на форума на дигиталната индустрия Webit.

Най-големият подобен форум в Централна и Източна Европа, който се провежда с медийното партньорство на Investor.bg, дава среща на мениджъри като вицепрезидента на Facebook Блейк Чендли, директора на Yahoo! за Европа, Близкия Изток и Африка Марвин Лиао; криейтив директори на агенциите Ogilvy Group, Grey London, Starcom Mediavest и др.

На три сцени – главна сцена, зала 1 и зала 2 - с над 60 семинара и дискусионни панели повече от 70 лектори ще споделят в първо лице знания и опит на най-добрите в света, ще предоставят анализи и данни за настоящето и ще предизвикват бъдещето, като чертаят посоката на развитие на маркетинга, рекламата, електронната търговия и медиите.

Бранд маркетинг, дигитален криейтив, маркетинг в социални медии, видеореклама, мобилен маркетинг, реклама в игри и онлайн продажби ще формулират основните теми за панелни дискусии, сесии и специални презентации на Webit 2010.

През тази година форумът очаква над 6 хил. посетители и десетки изложители. Изложбената част е безплатна за регистрираните посетители. В конферентната програма има както безплатни сесии, така и сесии и панели с платен достъп.

За първи път световен форум позволява регистрация панел по панел. Така всеки може да избира на кои от над 60 панели и сесии да присъства.

Webit 2010 ще се проведе от 27 до 29 октомври в НДК, София.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:13 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още