IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерно на Албена Инвест Холдинг излиза на борсата

Бряст-Д ще дебютира на БФБ чрез вторично листване

15:19 | 18.05.09 г.
Дъщерно на Албена Инвест Холдинг излиза на борсата

Бряст-Д АД-Добрич, което е част от икономическата група на Албена Инвест Холдинг АД (96,78% дял) ще се листне на БФБ-София, става ясно от съобщение на Комисията за финансов надзор (КФН).

Надзорът е потвърдил проспект за допускане до търговия на емисия акции, издадени от Бряст-Д АД, която е в размер на 400 хил. лв., разпределена в 400 хил. акции с номинал 1 лев.

Основната дейност на дружеството е свързана с производство на пълна гама обзавеждане за хотели и ресторанти, офиси и магазини, вили и домове по типов и индивидуален проект.

Дружеството е с едностепенна система на управление. Председател на СД е "Албена инвест холдинг", представлявано от Силвия Кирякова и Даниела Маринова - Иванова, членове на СД са "Алфа консулт 2000" ЕООД, представлявано от Силвия Кирякова и "Бета консулт 2000" ЕООД , представлявано от Даниела Маринова-Иванова.

Справка в Търговския регистър сочи, че реализираните приходи от продажби на Бряст-Д АД през 2007 година са 4 млн. лв., а нетната печалба е 302 хил. лв.

Свързани компании:

Албена Инвест Холдинг АД(5ALB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:05 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още