IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Септона България заяви допускане до търговия на БФБ

Присвоеният борсов код на емисията е SB0

13:48 | 18.12.08 г.
Септона България заяви допускане до търговия на БФБ

Септона България АД-Русе е подало заявление за допускане до търговия на Неофициален пазар на акции на БФБ, съобщи борсата.

Емисията на Септона България е разпределена в 1 233 650 акции с номинал 1 лев. Присвоеният борсов код на емисията е SB0.

Предметът на дейност на Септона - България АД е свързан с производство на фармацевтични и сходни продукти, ветеринарни и химиотерапевтични продукти, диетични и бебешки храни, пластмасови стоки за домакинска употреба, превързочни материали и най-общо хигиенни материали за медицината и болничното обслужване и др.

Производството на дружеството е съсредоточено в две основни направления - готови продукти и полуфабрикати. Септона - България АД е единствено дъщерно дружество на Септона АД - Гърция, като гръцкото дружество притежава 87,97% от дъщерното си дружество.

За миналата година Септона България има приходи от малко над 6 млн. лв. и печалба от 640 хил. лв., сочи справка в Търговския регистър.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:10 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още