IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аграрен фонд на ФеърПлей търси от пазара между 7,6 и 10,8 млн. лв. чрез IPO

Компанията ще предложи 4 млн. броя обикновени акции с номинална стойност от 1 лев всяка и емисионна стойност в ценовия диапазон от 1.90 лв. до 2.70 лв.

15:56 | 07.10.08 г.
Аграрен фонд на ФеърПлей търси от пазара между 7,6 и 10,8 млн. лв. чрез IPO

Комисията за финансов надзор е потвърдила проспект за първично публично предлагане на емисия акции от капитала на ФеърПлей Аграрен фонд АД, гр. София, в резултат на увеличаване капитала на дружеството, съобщи КФН.

Емисията е в размер на 4 000 000 лева, разпределени в 4 000 000 броя обикновени акции с номинална стойност от 1 лев всяка и емисионна стойност в ценовия диапазон от 1.90 лв. (минимална емисионна стойност) до 2.70 лв. (максимална емисионна стойност).

Дружеството има едностепенна система на управление, като в СД влизат: „ФеърПлей интернешънъл”АД - председател на СД, представлявано от Анна Захариева, Марио Маринков и Васил Беломоров, членове на СД и изпълнителни директори и Росен Чолаков, член на СД.

Акционери, притежаващи над 5% от акциите на емитента, са „ФеърПлей интернешънъл” АД с 88,89 % от капитала и Марио Маринков с 7,27%.

Предметът на дейност на ФеърПлей интернешънъл АД е покупка и експлоатация на земеделска земя и други недвижими имоти, отдаването им под наем, лизинг или аренда, както и растениевъдство и животновъдство.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:51 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още