IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

РВП Кьоне спечели поръчка на Национална компания ЖП инфраструктура

РВП Кьоне АД е дъщерно дружество на Железопътна инфраструктура – Холдингово дружество АД

11:34 | 26.06.08 г.
РВП Кьоне спечели поръчка на Национална компания ЖП инфраструктура

Ремонтно-възстановително предприятие Кьоне АД спечели рамково споразумение за срок от 4 години (2008 - 2011 год.) за възлагане на обществена поръчка с обект “Възстановяване на хидроизолация, саниране на бетон и ремонт на фуги на бетонови и стоманобетонови мостове” с възложител Национална компания "Железопътна инфраструктура", съобщиха от дружеството.

РВП Кьоне АД е дъщерно дружество на Железопътна инфраструктура – Холдингово дружество АД. От 25 до 27 юни е срокът за подаване на поръчки в IPO-то на ЖП Инфраструктура.

Програмата за изпълнение на ремонтите по бетоновите и стоманобетоновите железопътни мостове, предвидена за периода 2008 - 2011 г. се основава на проведените генерални ревизии през периода 1997-2007 г. и включва в себе си 46 обекта с общ обем на работите от около 10 355 кв. м. Изпълнението на хидроизолация, саниране на бетон и ремонт на фуги на бетонови и стоманобетонови мостове за периода 2008 – 2011 год., е за осигуряване на по-дълъг експлоатационен живот на мостовете.

По железопътната мрежа има изградени 1 018 бр. жп мостове с обща дължина 26 400 м. Основните проблеми при стоманените железопътни мостове са високата степен на корозия, изтичане на олово под лагерите, пукнатини и деформации по елементите на конструкциите, деформации и разрушения на гардбаластови стени, поясняват още от дружеството.

 


 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:18 | 22.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още