IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Би Джи Ай Груп заяви регистрация на БФБ

Присвоеният борсов код ще бъде BOH

11:47 | 29.05.08 г.
Би Джи Ай Груп заяви регистрация на БФБ

Би Джи Ай Груп АД - София е завило регистрация на емисия акции на Неофициален пазар на акции, сегмент "А", съобщи БФБ-София.

Размерът на емисията на дружеството е 9 млн. лв. и е разпределена в същия брой акции с номинал 1 лев. Присвоеният борсов код ще бъде BOH.

Основната сфера на дейност на дружеството е свързана с покупко-продажба на недвижими имоти. Инвестиционните цели на дружеството са придобиване на недвижими имоти с цел последваща продажба или извличане на доходи от тях, както и строителство върху регулирани поземлени имоти.

Би Джи Ай Груп АД е с двустепенна система на управление, като изпълнителен директор и представляващ дружеството е Михаела Колева. Акционери на дружеството са: инвестиционен фонд от затворен тип „Инвестор” с 84% от капитала, инвестиционен фонд от затворен тип „Инвестор България и Румъния” с 15,998%, и Николай Майстер с 0,002%.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:15 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още