IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с акциите на Астера козметикс стартира във вторник

Емисията е разпределена в 1 705 706 броя акции с номинална стойност 1 лев като присвоеният борсов код е AST

12:24 | 20.03.08 г.
Търговията с акциите на Астера козметикс стартира във вторник
Датата на въвеждане за търговия на емисията акции на Астера козметикс е 25 март, съобщи БФБ-София.

Емисията е разпределена в 1 705 706 броя акции с номинална стойност 1 лев, като присвоеният борсов код е AST. Акциите на Астера козметикс ще се търгуват на Неофицален пазар на акции, Сегмент "А".

Астера Козметикс АД има за основен предмет на дейност производството на четки за зъби и мокри кърпи.

В Съвета на директорите влизат Лукан Луканов - председател, Марийка Андреева – изпълнителен директор и член на СД, Георги Георгиев - член на СД. Основни акционери в дружеството са Лукан Луканов с 90% от капитала, Димитър Луканов с 5% и Марийка Андреева с 5%.

Димитър Луканов и Марийка Андреева са изпълнителни директори и в софийския производител на парфюмерия и козметика Арома АД, а Лукан Луканов е председател на Надзорния съвет на Арома АД.

За деветмесечието на миналата година нетната печалба на Астера козметикс намаля със 7,44% на годишна база до 1,23 млн. лв.

Приходите от продажби на продукция към 30 сепември 2007 г. са на стойност 2,49 млн. лв. спрямо 2,83 млн. лв. за съответния период на предходната година.


Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:18 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още