IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време е за CIX Markets

Платформата за валутна търговия и търговия с договори за разлика CIX Trader дава достъп до най-ликвидните пазари в света

09:00 | 01.09.16 г.
Автор - снимка
Създател
Време е за CIX Markets

CIX Trader е платформа за валутна търговия (FX) и търговия с договори за разлика (CFDs), предлагаща на клиентите възможност да търгуват на най-ликвидните пазари в света чрез брокер, който разбира изискванията на клиентите си.

След любопитен тест на CIX Тrader платформата стана ясно, че е бързa, надеждна и без рекотиране. Платформата на CIX markets се отличава с ниски марджини и конкурентни спредове, поддържа  висок левъридж.

CIX Тrader е лесна за използване, предоставяща бърз, сигурен и гъвкав начин за търговия.

По отношение на финансовите инструменти CIX предоставя търговия с валутни двойки, ценни метали, стоки и индекси. Платформата има интуитивен и лесен потребителски интерфейс.

Заедно с професионалния графичен пакет, включващ 30+ различни пазарни индикатори, риск мениджмънт инструменти и Dow Jones новини в реално време, CIX Тrader може да се настрои лесно според професионалното ниво на потребителя.

Компаниятa твърди, че нейната мисия е да доставя това институционално ниво на клиентско облужване и търговия на всички, желаещи да търгуват ДЗР и Форекс, в широк спектър от инструменти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:18 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още