IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

БенчМарк Финанс стартира платформата за социална търговия BenchMark Social

Чрез нововъведението трейдърите могат да обменят идеи, да следят действията и да се учат от най-печелившите в общността

11:10 | 23.04.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: БенчМарк Финанс</em></p>

Снимка: БенчМарк Финанс

БенчМарк Финанс стартира уеб-базирана платформа за социална търговия BenchMark Social. Социалната търговия в BenchMark Social е безплатна и напълно интегрирана с всички демо и реални сметки в MetaTrader 4.

Социалната търговия е най-новият и вълнуващ начин за участие на финансовите пазари. Хиляди трейдъри от цял свят, използващи различни стратегии, са свързани в социална мрежа. Това са всъщност клиенти на десетки международни брокери от Азия, Европа и Северна Америка, чиито платформи са интегрирани в социалната мрежа.

По този начин трейдърите могат да обменят идеи, да следят действията и да се учат от най-печелившите в общността. Така социалната търговия отваря финансовите пазари за всички и най-вече за начинаещи трейдъри, които могат да следват по-опитни и успешни инвеститори.

БенчМарк Финанс е единственият български брокер, който е част от тази социална мрежа и предоставя безплатен достъп до нея на своите клиенти.

Ключовите предимства на BenchMark Social са:

– Пълна интеграция с BenchMark MetaTrader 4;

– Автоматично следене и копиране на сделките на хиляди трейдъри в социалната мрежа;

– Преглеждане на профилите и историята на всички участници в общността;

– Без допълнителни разходи и комисиони;

– Достъп до инструменти и условия за търговия, еднакви с тези в BenchMark MetaTrader 4;

– Мобилни и таблетни версии на платформата за iOS и Android.

"Платформите BenchMark MetaTrader 4 и BenchMark Social са напълно интрегрирани. Данните за вход в демо или реалната сметка на клиентите на MetaTrader 4, служат за вход в BenchMark Social без допълнителна регистрация. Всички поръчки и сделки се синхронизират в двете платформи в реално време. BenchMark Social дава достъп до същите инструменти, условия за търговия като MetaTrader 4", заяви Христо Добрев, дилър Международни финансови пазари в БенчМарк Финанс.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:08 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още