IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Булброкърс с нови ECN/Interbank условия за търговия

Инвестиционният посредник предлага пакет за форекс търговия със спредове, започващи от 0.0 pips

09:00 | 10.10.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Булброкърс с нови ECN/Interbank условия за търговия

Булброкърс, един от пионерите на форекс пазара в България, разширява условията за търговия, които предлага на своите клиенти, като към досегашните фиксирани спредове, добавя и ECN / Interbank пакет. Новата услуга вече е достъпна за търговия през платформата MetaTrader 4, най-предпочитаната Forex и CFDs платформа в света.

Клиентите на Булброкърс вече могат да търгуват с най-добрите спредове в индустрията, започващи от 0.0 pips с достъп до агрегирана ликвидност и институционален фийд от най-големите банки и институции доставчици. Изпълнението на нарежданията е No Dealing Desk за 100% от сделките. Всички инструменти от ECN / Interbank пакета са с market execution, без рекотиране.

Многобройните предимства на новата услуга, между които възможност за поставяне на отложени ордери в спреда, изпълнение на ордери с подобрение на цената, възможност за търговия около фундаментални новини, one click търговия, правят този тип пакет изключително атрактивен за активни трейдъри и скалпъри. Не на последно място, от компанията изтъкват опцията за търговия в социална мрежа – феномен, който набира все по-голяма популярност напоследък.

От Булброкърс споделиха, че новата услуга допринася за подобряване на средата и повишаване прозрачността на търговия за инвеститорите, като множеството положителни оценки, които вече са получили от клиенти, показват, че това високо се цени. На този етап Булброкърс няма да поставят изисквания за размер на акаунта и генериран обем, така че всеки ще може да се възползва от първокласна услуга и условия, при които търгуват институционални инвеститори.

За повече информация: http://bulbrokers.com/bg/online-trade/metatrader-4/ecninterbank/

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:10 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още