IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартира второто издание на конкурса „Млад одитор”

Победителите в състезанието ще спечелят стипендии от Висше училище по застраховане и финанси

15:30 | 10.04.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Стартира второто издание на конкурса „Млад одитор”

От 11-ти март 2013 г. стартира второто издание на националния конкурс за студенти „Млад одитор”.

Целта на конкурса е състазание, което да популяризира одиторската професия сред студентите в България, ролята на одита за бизнес средите и обществото като цяло. В първото издание на конкурса участие взеха 93 студенти от 14 български и чуждестранни висши училища.

Конкурсът се организира от „Висшето училище по застраховане и финанси” (ВУЗФ) заедно със специализирани одиторски предприятия „HLB България” ООД и „Захаринова и Партньори” ООД.

Организаторите подготвят тест и казус за конкурса, като в него участват студенти, главно обучаващи се в областта на счетоводството и финансите.

Шестчленното жури ще оцени представянето на участниците в конкурса и ще определи първите трима от тях, както и други седем, предложили оригинален подход при решаването на казусите, за които са предвидени допълнителни награди.

Класираните на първите три места ще получат стипендии за обучение във ВУЗФ, както и едномесечни стажове в компаниите организатори.

За повече информация за конкурса можете да  посетите уеб страницата на проекта  или фейсбук страница Национален конкурс по одит за студенти „Млад Одитор”.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:44 | 22.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още