IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Усетете разликата в образованието

Вижте предимствата на бакалавърските и магистърските програми на University of Sheffield и Висшето училище по застраховане и финанси

14:07 | 02.04.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Усетете разликата в образованието

Интервю с Тихомир Тихомиров, програмен координатор за България на съвместните програми на The University of Sheffield и Висшето училище по застраховане и финанси

- Какви програми предлага Тhe University of Sheffield в партньорство с ВУЗФ в България?

The University of Sheffield предлага една уникална възможност за българските студенти.Три бакалавърски и четири магистърски програми на един от най-добрите университети от класираните в топ 100 в света се предлагат вече в София.

Бакалавърските програми са Бизнес маркетинг, Бизнес мениджмънт и Бизнес счетоводство и финанси, а магистърските – Дигитален маркетинг и социални медии, Маркетинг, реклама и връзки с обществеността, Бизнес мениджмънт, технологии и иновации и Банково дело и финанси.

- Каква е разликата в обучението по съвместните програми?

Високите образователни стандарти са предоставени от нашите изключителни преподаватели, които са не само опитни лектори, но и практици. Комбинацията от теория и практика е едно от най-големите преимущества на нашите програми.

Индивидуалният подход спрямо всеки един студент е друг плюс, който тези програми предлагат. Групите са малки и всеки студент има личен съветник.

- Какви възможности за финансови облекчения предлага университетът?

Първо програмите , които се предлагат в София, имат много по-ниски такси от тези във Великобритания. Разходите по живеене тук са много по-ниски. Студентите са близо до своето семейство и приятели.

Международният факултет на Тhe University of Sheffield предлага много стипендии, включително и пълни. Такава стипендия например, в момента може да се спечели чрез конкурс, който в момента тече по радио Energy.

Студентите могат също да се възползват от възможността за студентските заеми, които държавата отпуска чрез няколко банки в страната.

- Каква диплома получават студентите накрая на своето обучение?

Студентите, завършили успешно своето образование, получават две дипломи – една от Тhe University of Sheffield, която може да се получи на церемония или в Англия или в Солун, и една от ВУЗФ, която се връчва на церемония в София.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:11 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още