IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рени Попчева спечели Innovation Challenge 2012 с проекта Embrioo

Проектът на победителката представлява онлайн платформа за идеи и концепции от цял свят

11:35 | 03.10.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Момент от официалната церемония. <em>Снимка: JobTiger</em></p>

Момент от официалната церемония. Снимка: JobTiger

Рени Попчева с нейния проект Embrioo спечели голямата награда - 100% стипендия за обучение в Executive MBA програмата на University of Sheffield от първия конкурс за иновативни мениджъри Innovation Challenge. Инициативата е организирана от „Маркет Тренд“ ООД и JobTiger със съдействието на University of Sheffield.

Подгласници на победителя станаха Лора Дичева, маркетинг директор на MediaPro Entertainment и Велизар Димов,  главен инженер на Johnson Controls, които бяха наградени с 50% стипендия, всяка на стойност 7 500 евро, също за обучение по Executive МВА програмата на University of Sheffield.

С  30% стипендия за обучение бяха наградени и останалите двама финалисти - Стефан Киряков, мениджър “Бизнес развитие” в Sirma Solutions и Цветослава Кьосева, мениджър на Иновационния център на „Мобилтел“.

До финалната фаза на първото издание на конкурса стигнаха 23 проекта, от които бяха избрани петима финалисти.

Идеята на Рени Попчева единодушно бе определена от журито за най-иновативна. Embrioo.com e онлайн платформа, която събира идеи и концепции от цял свят, които да бъдат разработени от бизнеса и впоследствие реализирани. Проектът е на пазара от около година и половина и вече има няколко хиляди последователи в цял свят. Амбицията на основателката на платформата е embiroo.com да стане най-популярната мрежа в света за обмен на иновативни идеи.

Конкурсът Innovation Challenge 2102 се организара от „Маркет Тренд“ и JobTiger за първа година като състезание за млади и амбициозни мениджъри, които непрестанно се стремят към иновацията в процесите, продуктите или услугите на организациите.

За участие в конкурса бяха допуснати иновативни проекти, които са в процес на създаване или вече са реализирани успешно в България.

В журито освен представители на организаторите участваха и членове на „Софарма“ и Ernst and Young, с чиято подкрепа се осъществи инициативата, а техни експерти консултираха и предоставиха ценно ноу-хау на кандидатите.

Инвестор.БГ е медиен партньор на конкурса.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:15 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
radostnik
преди 11 години
През Юли влязох със закупуване на акции от Консепт фор Ю ООД чийто управител бе моя приятелка, която задвижваше ***.embrioo.com, едно наистина похвално начинание. Тогава, както често се случва в живота тя беше в затруднение.За жалост се случи, че през декември трябваше да изляза от ***.embrioo.com, поради чисто финансови причини. Моята приятелка Rennie Popcheva моментално ме освободи като съдружник, за жалост без да ми върне капитала, който съм инвестирала.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още