IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искате ли да бъдете агенти на промяната? Innovation Challenge е за вас

Финалистите ще бъдат наградени със стипендии за Executive MBA програмата на международния факултет на University of Sheffield на стойност 30 000 евро

12:00 | 16.08.12 г.
Искате ли да бъдете агенти на промяната? Innovation Challenge е за вас

Първият по рода си конкурс за иновативни мениджъри в България е в своя разгар! Innovation Challenge 2012 е предизвикателство за всеки успешен професионалист, който знае как да подобрява зададените бизнес модели и да намира нови такива чрез своите бизнес умения, креативност и новаторство.

Финалистите ще бъдат наградени със стипендии за Executive MBA програмата на престижния Международен факултет на University of Sheffield, който бе обявен за Университет на годината за 2011г. от Times Higher Education Awards.

Общата стойност на стипендиите е 30 000 евро.

За да участват в Innovation Challenge 2012, кандидатите трябва да подготвят проект, свързан с иновация, която са въвели или възнамеряват да въведат в своята организация. Иновацията може да бъде в сферата на продукти, услуги, процеси, организационна структура, технологии, верига на доставки, хора, производство и всяка друга сфера от бизнеса.

И тъй като това е Innovation Challenge, формата на проекта се определя от всеки кандидат, като има определени изисквания за всяка от опциите.

Innovation Challenge е проект е на кариерния сайт JobTiger и маркетинговата агенция “Маркет Тренд”, която е официален представител на университета в България. Инициативата се осъществява с подкрепата на водещите компании – Sopharma и Ernst&Young.

Техни представители ще консултират по желание кандидатите в проекта и ще предоставят ценно ноу-хау на кандидатите.

Кандидатури се приемат до 28 август, а големите победители ще бъдат обявени на официална церемония през септември. Желаещите да участват могат да получат подробна информация на официалната страница на конкурса, както и от организаторите.

За повече информация:
Маринела  Маринова, Маркетинг Мениджър, Маркет Тренд
Тел. 088 333 60 33; 02/ 961 62 63, Email: m.marinova@market-trend.net

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:42 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още