IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor.bg търси редактор

Ако твоята стихия е журналистиката, а икономиката ти е страст, то мястото ти е при нас

22:08 | 19.04.12 г.
Investor.bg търси редактор

Investor.bg търси редактор на икономически новини. Нашият нов колега ще отговаря за отразяването на това, което се случва на вътрешната сцена – какво се случва с икономиката, бизнеса, финансите.

Търсим човек, който има журналистически нюх, готов е да изрови новината, колкото и надълбоко да е скрита и не жали усилия в разкриването на истината. Ако към тази стихия има и добавена страст към икономиката и пазарите, то налице ще е перфектната комбинация.

От новия ни колега ще се очаква освен да следи новините, да пише авторски коментари по актуалните теми на деня, да прави интервюта с лицата на бизнеса и да изготвя анализи на процесите в икономиката.

Изискванията ни са да има опит – поне две години на подобна позиция в медия с икономическа насоченост. Нужно е и владеенето на поне един западен език – в най-добрия случай английски. За тази позиция е важна инициативността и умението да се носи отговорност.

Ако имаш желание да станеш част от екипа на Investor.bg очакваме твоята автобиография на редакционния ни адрес info@investor.bg. Ще се радваме към нея да посочиш в няколко изречения какво те мотивира в работата и защо се занимаваш с журналистика.

Очакваме те!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:58 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още