IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ умове на бизнес мениджмънта ни учат на ръст в кризата

На SEE Growth Summit 2014 ще бъдат представени резултатите от първото проучване на самочувствието и нагласите сред мениджмънта в България

10:01 | 20.02.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Топ умове на бизнес мениджмънта ни учат на ръст в кризата

Световни топ умове на бизнес мениджмънта идват в София на 25 март т.г. Върн Харниш - основател и главен изпълнителен директор на Gazelles, Джон Мълинс - професор по мениджмънт в London Business School, и Джордж Колризер - професор по лидерство в IMD, Швейцария, ще донесат в България доказани в практиката идеи и инструменти за постигане на икономически растеж въпреки кризата. Те ще ги споделят с предприемачи и мениджъри от нашата страна и региона на Югоизточна Европа на SEE Growth Summit 2014, който ще се проведе на 25 март т.г. в хотел „Шератон“.

Организаторите на събитието от компанията за управленско консултиране Fast Track Europe са убедени, че икономическият растеж, печелившият и конкурентоспособен бизнес са лостовете, които ще оттласнат България от дъното. „Те ще донесат на страната ни пари, доверие, позитивизъм, спокойствие, ще пренасочат вниманието от всекидневните политически скандали към истински важните теми, от които зависи бъдещето на държавата и обществото“, споделя Христо Попов, изпълнителен директор на Fast Track Europe. 

Харниш, Мълинс и Колризер ще предложат знания и опит за това как да постигнем повече с по-малко ресурси; как да привличаме и задържаме топ хора в екипа си; как да открояваме ключовите процеси, които движат бизнеса и как да растем с интелигентно управление на паричния поток. Участниците във форума ще се научат да използват пет основни инструмента за растеж, разработени от Gazelles и прилагани от десетки успешни компании в света.

На SEE Growth Summit 2014 ще бъдат представени резултатите от първото проучване на самочувствието и нагласите сред мениджмънта в България по методика на международната бизнес организация YPO (Young Presidents’ Organization). „Българските мениджъри са загубили вяра в пазара и в политиците, но са убедени в способността на техните екипи да растат и да се развиват.“ Така Христо Попов обобщи основните констатации от изследването.

Христо Попов ще бъде гост в предаването „Видимо и невидимо“ на Bulgaria on Air на 2 март. В същото предаване ще се излъчи и интервю с Върн Харниш.

Повече информация за SEE Growth Summit 2014 и лекторите има на сайта на събитието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:28 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още