IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

“Моделът на успеха 22”

22-ма успели българи разкриват какво е помогнало за техния успех

09:15 | 27.02.12 г. 3
Автор - снимка
Създател
“Моделът на успеха 22”

За първи път в България 22 години след прехода 220 страници разкриват родния  модел на успеха - тук и сега.

7 универсални качества и 7 конкретни действия гарантират трайни резултати при всеки.

Моделът е разкрит чрез изповедите на 22-ма успели българи от различни области на обществения живот.

Антон Дончев, Нешка Робева, Бойко Борисов, Антоанета Стефанова, Котоошу, Маги Халваджиян, Симеон Сакскобургготски, Ралица Василева, Стефка Костадинова, Саша Безуханова, Александър Морфов, Красимир Гергов, Веско Ешкенази, Никола Гюзелев, Цветелина Бориславова, Стефан Данаилов, Александър Чирков, Сергей Станишев, Олег Попов, Петър Курумбашев, Петър Векилов, Петър Стойчев споделят какво им е струвало да достигнат професионалния връх.

При всички тях има една невидима нишка, която обединява разноликите им истории в едно - да си успял, значи да си щастлив.
Ако искате да откривате нови научни светове с Петър Векилов, да чуете музика, която идва право от сърцето в компанията на Веско Ешкенази или да преброите сантиметрите, които разделят шампиона от редовия състезател заедно със Стефка Костадинова, тази книга ще ви помогне да си зададете правилните въпроси и да получите правилни отговори.

Всеки ли може да успее? Къде се крие тайната на вътрешната мотивация? Струва ли си да променим себе си, ако не можем да променим средата?

“Моделът на успеха 22” успява да извлече есенцията на успеха и същевременно да препотвърди, че професионалната реализация е плод единствено на собствените ни усилия и вътрешна мотивация.
Фондация “Училище за успех” има за своя мисия да подпомага образованието на деца в неравностойно положение.

Купувайки екземпляр от книгата, вие дарявате обучение на стотици деца, лишени от родителски грижи. Така наръчникът на успеха в България успява да изпълни мисията си по един изключителен начин - помагайки на себе си, ние помагаме на другите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:08 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 1
nobel
преди 12 години
А за спортистите и артистите какво да кажем. И аз знам, че ако мога да скачам по-високо от Стефка Костадинова, да играя футбол по-добре от Трифон Иванов и да рисувам по-добре от Леонардо да Винчи имам големи шансове да успея.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 1
mapto
преди 12 години
Аз пък първо си помислих, че става дума за хора, които сами са успели да постигнат мечтите си. След това прочетох имената и разбрах, че в близо половината случаи става дума за номенклатурчици и червени куфарчета, така че каквито и изводи да прави книгата, те са върху манипулирани данни.Но иначе опитът е похвален. Именно от такива неща имаме нужда в България. Просто следащия път поне се постарайте да не приписвате успех на всяка кукла на конци, която се добере до премиерския пост."Аз много искам това да се случи, но те не ми дават." - Сергей Станишев
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 1
bondinio
преди 12 години
в първия момент като видях заглавието си помислих че става въпрос за националния отбор 94' :-D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още