IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Открийте инсайт силата си за три дни

Учене чрез преживяване ще изгони стреса и гнева, ще направи бизнеса ви успешен

15:19 | 17.02.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Открийте инсайт силата си за три дни

Тридневен семинар открива тайните на личната самооценка и начините как да управляваме живота си така, че да балансираме между вътрешните си нагласи и обективните проблеми. От 19 до 22 февруари в BEST WESTEN EXPO Hotel семинарът ИНСАЙТ 1 ще събере за пореден път тези, които се интересуват от себе си и ще им даде шанс да изследват себе си така, че да прекрачат изкуствените модели на поведение и да се чувстват пълноценни и в личния, и в професионалния си живот.

Какво е ИНСАЙТ? Това е учене чрез преживяване, фокусирано върху физическата, емоционална, духовна и мисловна същност на човека. За целта се използват разнообразни обучителни методи – презентации, визуализации, дискусии, игри.  

Обучението ИНСАЙТ дава реална самооценка, изчиства собствените възприятия, амбиции и проекции, подобрява способността да чуем истината, както и да я изказвам, да вникнем в себе си, да се заредим с енергия и да преоткрием самочувствието си, след като изгоним стреса, агресията и гнева. Така се стига до най-важното – да отключим личния си потенциал. ИНСАЙТ е изключително полезно, както за личностното намиране, така и за професионалната реализация.

“Инсайт” се организира в България вече повече от 15 години. Лекторите са обучени специалисти от САЩ и Европейския съюз. Семинарите Инсайт са основани през 1978 от Джон-Роджър – педагог, автор и лектор с международна известност. Той създава първия семинар Инсайт I заедно с Ръсел Бишоп, лидер в областта на личностното израстване и създател на няколко семинара. 151 човека под духовното ръководство на Джон-Роджър се събират в Санта Моника, Калифорния през януари 1978, за да участват в един образователен експеримент в областта на личностното израстване.

Инсайт I: “Семинарът на пробуждащото се сърце” е първият от серията семинари Инсайт и бе създаден заради споделеното желание на тези хора да получат практични инструменти, за да бъдат по-ефективни и успешни в живота си. Досега над 1 милион души са участвали в семинарите Инсайт в САЩ, Великобритания, България, Гърция, Канада, Испания, Израел, Южна Америка, Централна Америка, Мексико, Карибския басейн, Пуерто Рико, Африка и Австралия.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още