IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

БенчМарк Финанс стартира безплатни обучения за търговия

Инвестиционният посредник организира серия семинари и уебинари

09:45 | 04.12.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
БенчМарк Финанс стартира безплатни обучения за търговия

БенчМарк Финанс организира серия от безплатни семинари и уебинари за всички, които желаят да научат повече за финансовите пазари и търговията с финансови инструменти. Обученията са с различна степен на трудност и включват както въвеждащи теми, така и теми за напреднали.

Акцентът е върху техническия анализ, стратегиите за търговия, психологията и риск мениджмънта. Включени са и теми, свързани с основните на търговията, видовете инструменти и работата с търговски платформи.

„Целта на нашите семинари е да запознаят участниците с комплекс от успешни методи и модели за търговия, чрез които да им помогнем да изградят печеливша стратегия.”, коментира Валентин Иванов, ръководител на отдел Международни финансови пазари в БенчМарк Финанс.

Семинарите се провеждат всяка седмица в офисите на БенчМарк Финанс в София, Пловдив, Варна и Стара Загора, а тези, които нямат възможност да присъстват на място, могат да се регистрират за онлайн уебинарите.

Повече може да видите в секцията за обучение на сайта на БенчМарк Финанс – http://metatrader.benchmark.bg/bg_BG/education.php

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:20 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още