IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво стои зад курса на долара?

Академия Investor.bg стартира курс за всички, които искат да се занимават с търговия на валути, акции и суровини

09:15 | 05.09.12 г. 1
Какво стои зад курса на долара?

Как да познаем в каква посока ще се движи курса на долара? Какво стои зад стойността на зелените пари и останалите валути? Как се печели от пазарите на валута, акции и суровини?

Отговор на тези въпроси ще ви даде обучението за начинаещи инвеститори, организирано от Investor.bg. Предназначен за онези, които планират първи стъпки на пазара и имат нужда от подготовка и насоки, курсът ще постави основите, върху които да стъпи успешната търговска стратегия.

Обучението е насочено към представяне на основните сили, които движат пазара, как да търгуваме с валути, злато, петрол и други суровини, как да търгуваме с чуждестранни акции.

Основните направления обхващат представяне на основните макроикономически показатели и защо те са важни за пазарите, търговия при новини, основи на техническия анализ.

Курсът стартира на 10 септември и ще продължи до 9 октомври. Занятията ще се състоят всеки понеделник и сряда в продължение на пет седмици от 18:30 часа до 20:45 часа. Срещите ще се провеждат в офиса на Инвестор.БГ АД на адрес бул. „Александър Стамболийски“ 205, етаж 8.

Цената на целия курс е 480 лв. с ДДС, а за студенти и ученици - 360 лв. с ДДС. За повече информация и за записване за участие в курса:

За контакти:
Андрей Любенов – главен редактор на Investor.bg, andrey.lyubenov@investor.bg 0897 855 215; 81 29 854

Местата са ограничени!
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:27 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Zdrasti
преди 11 години
smqh, shteli da gi nauchat kak da predskazvat kursovete, koeto opredeleno e nevuzmojno v duglosrochen plan, vurpos na kusmet nai veche.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още