IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BalPEx (Balkan Property Exhibition)

Международно изложение за недвижими имоти

10:00 | 19.05.07 г.
BalPEx (Balkan Property Exhibition)
От 18 до 20 май 2007 година в Интер Експо Център в София ще се проведе първото издание на Международното изложение за недвижими имоти и градоустройствено планиране BalPEx (Balkan Property Exhibition).

На площ от над 4000 кв. м ще бъдат представени жилищни и ваканционни имоти, голф комплекси и проекти, а акцент на новото изложение ще бъдат бизнес имотите, които включват офис центрове, търговски сгради, логистични и индустриални паркове.

Сред участниците са компании за недвижими имоти, строително-инвестиционни компании и фондове, архитектурни бюра, финансови и застрахователни компании, кредитни посредници, фирми за управление на собствеността, управление на проекти, фирми за информационни системи и технологии, издателства и медии.

В рамките на изложението ще бъде проведена и регионална конференция - „Пазарът на недвижими имоти на Балканите – България, Румъния, Сърбия”. Тя ще се състои в дните на изложбата и ще обхване тематично всички инвестиционни сегменти – пазарът на жилищни, индустриални и ваканционни имоти, офис и търговски площи у нас и на Балканите.

Ще бъдат представени и плановете за развитие на София, Букурещ и Белград, основните проблеми при инвеститорите и пътищата за преодоляването, както и най-големите инвестиционни проекти в сферата на недвижимите имоти на тяхна територия.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:05 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още