IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BalREc

Конференция за недвижими имоти

09:00 | 11.05.11 г.
BalREc

Водещи и нови проекти за бизнес и жилищни сгради ще бъдат представени в Седмицата на недвижимите имоти, която започва в сряда, 11 май, с професионалната конференция BalREc в столичния хотел „Шератон” и продължава от 12 до 18 май с изложението за жилища BalPEx в търговския център The Mall на бул. „Цариградско шосе”.

На конференцията ще бъде представен за пръв път новият проект Paradise Center. Предвижда се при откриването си през 2012 г. той да бъде най-големият търговски център в България, със 190 хил. кв. м разгъната застроена площ. Комплексът ще се намира на пресечката на бул. „Черно връх” и ул. „Хенрик Ибсен”, между Южния парк и столичния зоопарк.

Друг нов проект е амбициозна офис сграда, наречена „ Иглата” (The Needle), която се намира на бул. „Фритьоф Нансен” 37А.

На конференцията ще се представят и други актуални бизнес проекти – завършени или с предстоящо завършване тази година като бизнес парка „София еърпорт център”, кулите „Софарма”, Европейския търговски център на бул. „Цариградско шосе” и др.

Жилищният сектор ще бъде специален акцент на конференцията.

Анализаторът Максимилиан Мендел от варшавската консултантска компания REAS ще представи развитието на българския пазар в контекста на централно- и източноевропейските.

Проф. Волфганг Аман, изпълнителен директор на Института за недвижими имоти, строителство и жилища, Виена, ще покаже австрийския опит в осигуряването на достъпен жилищен фонд и виждането си относно възможностите той да бъде приложен в страна като България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:57 | 24.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още