IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BalREc

Конференция за инвестиционни проекти и устойчиво развитие

09:00 | 12.11.10 г.
BalREc

Конференцията за инвестиционни проекти и устойчиво развитие BalREc ще се проведе на 12 ноември в Кемпински хотел Зографски в София.

Идва ли дългоочакваното размразяване на инвестициите? BalREc търси отговора на този въпрос в различните области на реализиране на инвестиционни проекти: промишлени предприятия и логистични центрове, офиси и бизнес паркове, търговски центрове, жилища и курорти.

Посетителите на BalREc ще имат възможност да получат отговори на въпросите:

- Каква е визията на държавата за развитието на икономиката и ще могат ли големите инфраструктурни проекти да бъдат двигател за растеж?
- Каква роля трябва да изиграе банковият сектор за постигането на устойчив икономически ръст?
- Пазарни тенденции 2010: жилищни, офисни, търговски и индустриални проекти. Стабилизиране на дъното или начало на възстановяване?
- Как частните проекти могат да подобрят взаимодействието си с публичните инвестиции в инфраструктура, така че градовете да спечелят от по-качествена градска среда, обществени пространства и да привлекат нови инвеститори?

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още