IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пета международна фасилити мениджмънт конференция

Конференция за професионалната поддръжка на сгради

09:00 | 14.10.10 г.
Пета международна фасилити мениджмънт конференция

Професионалната поддръжка на сгради, известна като фасилити мениджмънт, е темата на Петата международна фасилити мениджмънт конференция, която ще се проведе в хотел Holiday Inn в София на 14 и 15 октомври 2010 година. 

Фасилити услугите са свързани с цялостната поддръжка на дадена сграда – от грижата за захранването и изправността на всички инсталации до боядисването и почистването на помещенията. Тазгодишният форум ще постави акцент върху екологията и опазването на околната среда, превърнало се в ключов приоритет за фасилити бизнеса в световен мащаб.

Сред основните теми, които ще бъдат дискутирани на конференцията, са основните тенденции и добри практики във фасилити мениджмънта на европейско ниво, зелените сгради, ролята на този бизнес в цялостното управление на организациите и възможностите да се спестят средства, административни разходи и време в използването на интегрирана услуга. Участниците ще дебатират също влиянието на архитектурата върху разходите за поддръжка, ролята на фасилити мениджмънта в процеса на проектиране и строителство на сградите и т.н..

На конференцията ще се срещнат: представители на местната власт, имащи отношение към управлението на сградния фонд; европейски и български лектори в областта на фасилити мениджмънта; архитекти в областта на дизайна на работното място; експерти по експлоатация и поддръжка; експерти по сертифициране на сгради; производители и търговци на офис мебели; производители на оборудване, свързано с безопасността и сигурността на фирмата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:53 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още