IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-тото издание на Българска строителна седмица започва на 9 март

Програмата предвижда на 11 март да се проведе Национална конференция „Устойчиво строителство” - форум за обмен на опит и дискусия по важни теми в строителството

09:34 | 04.03.10 г.
Автор - снимка
Създател
10-тото издание на Българска строителна седмица започва на 9 март

От 9 до 13 март 2010 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 10-то юбилейно издание на една от най-авторитетните за страната и на Балканския полуостров международна изложба в строителството – Българска строителна седмица. Медиен партньор на събитието е Investor.bg.

Финансовата и икономическата криза, която преживява днес светът, дава отражение върху развитието на всеки отрасъл и сфера на общественото развитие. Тя има силен негативен ефект и поставя редица проблеми пред бизнеса и в строителството. Стремежът не просто да се съхранят, но и да се развиват, кара професионалистите да следят отблизо и да планират разумни начинания, като не изпускат от поглед новостите в строителната сфера, коментират организаторите.

Според тях сложната конюнктура кара предприемачите да разчитат все повече на съвременна техника, технологии и материали за качествени и конкурентни оферти и обекти на строителния пазар. Тези продукти са сред експонатите на Българска строителна седмица, представени от авторитетни компании от страната и десетки други държави - Германия, Турция, Австрия, Италия, Белгия, Румъния, Македония, Естония, Чехия, Русия, Словения и др.

Въпреки кризата в сектора близо 20% са новите изложители на юбилейното издание.

На изложението ще бъдат показани строителна техника, машини, оборудване за грубо строителство, инструменти за довършителни и ремонтни дейности. Стабилност, модерен дизайн и високо качество се постига и с продуктите на строителната химия – материали, хидро- и топлоизолации, мазилки, свързващи вещества, бои, лакове, които разкриват нови хоризонти пред архитекти, дизайнери и предприемачи.

Енергоспестяващи и добри функционални решения дават нови модели дограми, врати, прозорци, профили, вътрешни и външни настилки, санитарно и В и К оборудване, електро- и отоплителни инсталации, охранителни системи и други елементи, които стъпват на иновативни технологии и осигуряват модерно строителство по последни стандарти.

Програмата предвижда на 11 март да се проведе Национална конференция „Устойчиво строителство и енергийна ефективност” - форум за обмен на опит и дискусия по важни теми в строителството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още