IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Бизнесмени от Индия и ОАЕ с интерес към инвестиции в имоти у нас

Индийски инвеститори насочват вниманието си към развитието на земеделски имоти, докато от Дубай и Абу Даби залагат на жилищно и ваканционно строителство

14:55 | 13.10.09 г.
Бизнесмени от Индия и ОАЕ с интерес към инвестиции в имоти у нас

Силен интерес от страна на инвеститори от Индия и ОАЕ към България отчитат от българска компания, участвала в изложението за имоти Cityscape Exhibition 2009 в Дубай, което се проведе от 4 до 7 октомври. 

Индийските бизнесмени насочват вниманието си към развитието на земеделски имоти, докато представителите на Дубай и Абу Даби залагат на жилищното и ваканционно строителство, съобщиха от базираната във Варна Интернешънъл Риълти Груп.

Компанията е представила инвестиционните възможности, които предлага България в сектора недвижими имоти, земеделска земя, технопаркове и енергийни проекти в сферата на възобновяемите енергийни източници.

В изложението са участвали 152 компании от Близкия и Далечния Изток, Европа, Австралия, САЩ, Африка и Азия - предприемачи, инвестиционни компании и банки, архитекти и инженерингови фирми, консултанти, правителствени представители, международни асоциации, компании от обслужващия сектор, агенции за недвижими имоти.

Изложението е част от Cityscape Group, които провеждат големи форуми в областта на недвижимите имоти в Дубай, Абу Даби, Индия, Япония, Латинска Америка, Северна Африка, Катар, Русия и САЩ.

Интернешънъл Риълти Груп се занимава с развитието на инвестиционни проекти и свързва инвеститори и малки и средни предприятия от България и чужбина за реализиране на проекти в сферата на недвижимите имоти, земеделието и европейските приоритетни проекти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:43 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още