IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Дубайска компания стъпи на пазара на имоти у нас

Има много азиатски крупни инвеститори, които сериозно се интересуват от инвестиции в имоти в България, казват от The Better Homes

14:55 | 12.10.09 г.
Дубайска компания стъпи на пазара на имоти у нас

The Better Homes, част от дубайската инвестиционно-консултантска група за недвижими имоти Dubai Dreamz, стъпи на българския пазар на недвижими имоти с откриването на първия си офис в София, съобщиха от компанията. 

The Better Homes е основана през май 2009 г. и базирана в Лондон. Компанията е специализирана в продажби, отдаване под наем и управление на жилищни и търговски имоти (към момента в 9 държави).

Компанията се готви за бърза местна и международна експанзия. След стартирането на дейност у нас тя смята да открие клонове в Ирландия и Украйна и да разшири мрежата си в Лондон с най-малко 10 клона до края на 2010 г.

„Ние планираме да включим в своето портфолио възможно най-широк избор от висококачествени търговски и жилищни имоти в България и да станем една от водещите компании на местния пазар”, заявява Шазад Чохан, основател и изпълнителен директор на Dubai Dreamz Group и The Better Homes.

„Има много азиатски крупни инвеститори, които сериозно се интересуват от инвестиции в имоти в България“, казва Чохан. „Ние вярваме в българския пазар за недвижими имоти и се радваме, че започваме дейност тук”, допълва той.

Миналата година Dubai Dreamz сключи споразумение за стратегическо партньорство с ирландската група компании за инвестиции в имоти West Incorporated, по силата на което маркетира и продава проектите на West Incorporated у нас. Ирландската компания обяви планове да изгради бутиков хотелски комплекс в местността Арапя на Черно море.

Dubai Dreamz е базирана в Лондон и Дубай и предлага широка гама услуги в сферата на инвестициите в имоти. Компанията строи имоти и осигурява консултации и съвети за инвестиции в имоти - апартаменти, вили и търговски площи (завършени и на зелено) в Дубай и ОАЕ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:58 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още