IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Някои звезди от "Хари Потър" се оказаха "магьосници" на пазара на имоти

Рупърт Гринт (във филма Рон Уизли) има портфолио от имоти за над 9 млн. паунда, а Даниъл Радклиф (Хари Потър) - за около 7 млн. паунда

15:13 | 08.10.09 г.
Някои звезди от "Хари Потър" се оказаха "магьосници" на пазара на имоти

Може и да играе второстепенна роля в сравнение с Хари Потър в поредицата филми за магьосника, но Рупърт Гринт (във филма Рон Уизли) се оказа истински магьосник, що се отнася до сделки с имоти.

Едва навършил 21 години, червенокосият актьор вече е изградил портфолио от имоти за милиони, което засенчва това на другите звезди от филма.

Британското издание Daily Mail разкрива, че той вече притежава две имения в провинцията и е съсобственик на други имоти. Общата стойност на портфолиото на Гринт, което не е обременено с ипотеки, е 9,2 млн. паунда.

Даниъл Радклиф, който играе ролята на Хари Потър, има имоти на стойност около 7 млн. паунда, докато Ема Уотсън, във филма Хърмаяни, притежава имоти за 4 млн.

Последната придобивка на Гринт е имение от 18-ти век в графство Хартфордшър, за което той е платил 5,4 млн. паунда в началото на септември, сочат данни на държавната агенция Land Registry. Гринт е единствен собственик на имението, към което има земя с площ около 89 декара. Имотът е с пет приемни, шест спални, вътрешен и външен басейн и две по-малки къщи на заден план.

През 2006 г. Гринт се е сдобил с имот за 3,35 млн. паунда в същото графство, където живее със семейството си. Той притежава и други имоти съвместно с баща си.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:06 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още