IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Последни тенденции в хотелското оборудване показват на изложение в София

По същото време Експо Центърът ще се превърне и в арена за представяне на мебели с разнообразна стилистика, различни дизайнерски търсения и иновационни решения

10:31 | 12.10.09 г.
Автор - снимка
Създател
Последни тенденции в хотелското оборудване показват на изложение в София

СИХРЕ – най-престижното специализирано изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане в България ще отвори врати за професионалисти и широка аудитория от 14 до 17 октомври в Интер Експо Център. Медиен партньор на събитието е Investor.bg.

Сред представящите се фирми традиционно ще видим производители и вносители на обзавеждане за хотели и ресторанти, професионално кухненско, барово и кетъринг оборудване, санитария, интериорен текстил, фитнес уреди, СПА апаратура и козметика, почистващи системи и консумативи, софтуер и информационни технологии, системи за комуникация, сигнално-охранителна техника.

За първи път по време на SIHRE ще се проведе Национална кръгла маса на тема: „Професионално обучение на кадрите от туризма – настояще, проблеми и решения”. В събитието ще вземат участие представители на Българската туристическа камара (БТК), Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА), Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Националната асоциация хотел, ресторант, кафетерия (ХОРЕКА).

Съвместно с Българското гурме общество ще бъде организирана и Официална гурме вечер за членове на обществото, професионални и неправителствени организации, участници в изложението, хотелиери, ресторантьори, F&B мениджъри.

Тази година СИХРЕ ще бъде домакин на второто издание на специализираното национално изложение за кафе - КАФЕ ФЕСТИВАЛ 2009, организирано от Българската Кафе Асоциация и Coffeeland.bg. Фестивалът ще приюти представители на кафе индустрията, специализирани в областта на производството, преработката, търговията и предлагането на кафе. Експозицията ще включва и последна генерация машини и модерно оборудване, аксесоари за приготвяне и сервиране на любимата на мноизна напитка. В Зала 3 на Експо Центъра ще се проведе и финалът на Първия български бариста шампионат. Победителят ще представи страната ни на Световния бариста шампионат, който ще се проведе от 23 до 25 юни 2010 година в Лондон.

По същото време Експо Центърът ще се превърне и в арена за представяне на мебели с разнообразна стилистика, различни дизайнерски търсения и иновационни решения на изложението Светът на мебелите, в което се представят фирми от България, Испания, Гърция, Полша и Турция.

Паралелно с двете инициативи се провежда и изложбата Експолайт, чиито експонати демонстрирират постиженията в областта на осветителната техника.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:46 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още