IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Очакват служителите в традиционни офиси да се превърнат в изключение

Намираме се в разгара на революция на работното пространство и работните модели изобщо, смята шефът на глобалната компания за аутсорсинг на работни пространства

13:41 | 24.09.09 г.
Очакват служителите в традиционни офиси да се превърнат в изключение

„Ние сме в разгара на революция на работното пространство и работните модели изобщо, в която служителите, работещи в традиционните офиси, ще се превърнат в изключение“, казва Марк Диксън, главен изпълнителен директор на Регус Груп, която аутсорсинг на работни пространства и други решения в сектора.

„Десетилетия наред компаниите са се опитвали да прогнозират нуждите си за работно пространство. Като резултат от това, всеки ден някъде около 50% от него остава празно, докато останалите 50% се използват за дейности, възможни за изпълнение и на друго място. Този метод на работа се променя завинаги“, коментира още той.

Диксън изказва това мнение във връзка с официалното откриване на 1000-ия и 1001-ия бизнес център на групата съответно в Порт Луис, остров Мавриций и в Бийвър Крийк, Охайо. Близо 20 години след откриването на първия център на компанията в Брюксел днес тя присъства в общо 76 населени места.

У нас компанията навлезе през 2007 г. чрез четириетажна сграда на бул. Тотлебен в столицата. Сградата заема над 1650 кв. м и предлага офиси от клас А.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:58 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още