IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Отдадоха помещения в сграда към комплекс “Бояна” за 2900 лв. на месец

“Арт Виктория” ООД спечели организирания от Министерството на държавната администрация и административната реформа търг

15:29 | 30.04.09 г.
Отдадоха помещения в сграда към комплекс “Бояна” за 2900 лв. на месец

2900 лв. без ДДС е най-високата предложена месечна наемна цена, с която фирма “Арт Виктория” ООД спечели организирания от Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) търг с явно наддаване за избор на наемател на недвижим имот, съобщават от пресцентъра на министерството.

Имотът е публична държавна собственост, управлява се от МДААР и представлява помещения в двуетажна сграда, състояща се от кухня, подготвителни към нея, хладилни камери, складови площи и помещения за персонала с обща площ от 469,58 кв. м, находяща се на територията на комплекс “Бояна”.

Две фирми са участвали в търга – “Арт Трейд” ЕООД и “Арт Виктория” ООД. Наддаването е започнало от начална тръжна месечна наемна цена 2800 лв. без ДДС. Стъпката за наддаване е 50 лв.

Срокът на наемното отношение ще бъде 5 години. Разходите за консумативи, такса смет, текущите и основни ремонти са за сметка на наемателя.

Наемателят има задължението да направи инвестиции на обща стойност 50 хил. лв., разпределени по 10 хил. лв. за срока на договора.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:56 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още