IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Фонд от Близкия изток с интерес да инвестира 225 млн. евро в имоти в Европа

Компанията проучва инвестиционни възможности на всички сегменти от пазара на имоти в Европа

11:26 | 07.04.09 г.
Автор - снимка
Създател
Фонд от Близкия изток с интерес да инвестира 225 млн. евро в имоти в Европа

Инвестиционен фонд, финансиран от неназована компания от Близкия изток, има интерес за инвестиции на стойност 225 млн. евро в имоти в Европа.

Компанията проучва инвестиционните възможности както самостоятелно, така и в партньорства с европейски инвеститори на всички сегменти от пазара на имоти в Европа, включително жилищни, домове за възрастни хора, студентски общежития и всички ключови сектори от пазара на бизнес имоти.

Консултант на фонда ще бъде базираната в Лондон WW Advisors – нова консултантска организация от бутиков тип, която наскоро е била лицензирана от британската комисия за финансов надзор FSA за предоставянето на консултантски услуги в областта на инвестициите и финансовите операции в Европа.

От компанията съобщават, че тя ще си сътрудничи с фондове за имоти и техните собствени консултанти с цел иницииране, структуриране и финансиране на сделки с имоти, управление на портфейли от имоти и консултации за изготвяне на стратегии за печеливш изход от инвестициите, съобщава изданието.

От WW Advisors казват, че имат богат опит в областта на финансите и инвестициите, съобразени със законите на Шериата.

WW Advisors ще бъде управлявана от Дейвид Суон, който има 15-годишен опит в сектора на имоти в областта на придобивания, развитие, управление и финансиране на имоти. До момента той е управлявал инвестиции на стойност приблизително 2,25 млрд. долара, съобщават от компанията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:21 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още